Järvi-Suomen Pioneerit ry
Pinskujen logo
Pinskujen logo
Järvi-Suomen Pioneerit ry

Tuulipallo -talvileiri

Suolahden Demokratian Pioneerit ja Järvi-Suomen Pioneerit järjestivät jälleen yhteistyössä Pinskujen talvileirin. Tällä kertaa leiri sijoittui Kuhmon Jauhovaaraan ja Vuokattiin.

Linja-autossa!

Talvileiri aloitettiin Tuulipallon matkatessa Keski-Suomen halki Pohjois-Savon kautta Kainuun Kuhmon kauniisiin lumisiin maisemiin. Pinskuista hauskinta oli seurata lumen määrän kasvamista, kun lähtötilanteessa lunta oli tuskin ollenkaan ja Kainuu taas oli pehmeän lumivaipan peitossa. Perille päästiin iltapäivällä. Pitkän ja hauskan matkan lisäksi aikaa riitti vielä tutustumisleikeille ja ryhmäytymiselle!

Makkaranpaistoa.
Pulkkamäessä part 1.

Tiistaina matkattiin Kuhmosta Vuokattiin heti aamupalan jälkeen. Vuokatissa kävimme pulkkailemassa ja tutustumassa Vuokatin laskettelukeskuksen tarjoamiin hauskuuksiin. Laskettelukeskuksesta siirryimme Vuokatin Superparkkiin, missä Pinskut pääsivät purkamaan energiaa kunnolla. Superparkissa keinuttiin, ajettiin polkuautoilla, pelattiin jalkapalloa ja koripalloa, hypittiin trampoliinilla, uitiin patjamerialtaissa, kokeiltiin hauskoja pelejä ja leikittiin palikoilla. Lopuksi suurin osa leiristä kokoontui leikkimään leirin kuopuksen 1,5 -vuotiaan Kaislan kanssa pienten lasten puolelle. Kaisla sai monta leikittäjää! Illalla saatiin kisailla vielä Musavisan parissa.

Pulkkamäessä part 2.
Talviolympialaiset.

Keskiviikko pyörähti käyntiin Talviolympialaisilla! Riemua ja naurua riitti koko kisailun ajan, kun Pinskut temmelsivät Jauhovaaran lumisella pihalla. Tämän jälkeen päästiinkin lounaalle, josta alettiinkin heti valmistautua uintiretkelle Vuokatti Sport -uimahalliin. Uimahallissa Pinskut laskivat vesiliukumäkeä, leikkivät vesileluilla ja pistivät vesilentopallo -pelin pystyyn. Bussiin palasi hyvinkin väsyneitä ja onnellisia Pinskuja. Illanviettoon leirin ryhmät olivat järjestäneet erilaisia ohjelmia: näytelmiä ja leikkejä. Viimeinen ryhmä veti koko leirille Etsin ystävää -leikin, joka on parhaimpia leikkejä kaikilla Pinskuleireillä ja -kerhoissa!

UNO!
Päättäjäisten ohjelmaa.

Torstaina alkoi matka kohti kotia. Pysähdyimme vielä Kuopion Matkukseen, jossa Pinskut pääsivät herkuttelemaan ja shoppailemaan. Leirin onnistumisen voi mitata mm. sillä, kuinka moni osallistuneista Pinskuista jäivät innolla odottamaan kesän leirejä, eivätkä malta odottaa. Onneksi ei tarvitse odottaa pitkään, sillä huhtikuu tuo mukanaan Suolahden Pinskujen Harry Potter -teemaleirin!

Ystävyyspiiri ennen kotiin lähtöä.

Onnistunut leiri loi Pinskuille jälleen hyviä ja onnellisia muistoja!

Yhteiskuva. Nähdään seuraavalla leirillä!