Saavutettavuusseloste

Järvi-Suomen Pinskut pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain ja EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee seuraavia Järvi-Suomen Pinskujen tarjoamia julkisia verkkopalveluita:

Vaatimustenmukaisuus

Pinskujen tarjoamat verkkopalvelut täyttävät WCAG 2.1 -saavutettavuusvaatimukset tasolla AA. Sivustoilla ei teknisesti pitäisi olla mahdollista esiintyä muita saavutettavuusrajoitteita kuin epähuomiossa virheellisesti tehtyjä otsikointeja, puutteellisia kuvien alternative-tekstejä tai toistuvia linkkejä.

Ei-saavutettava viestintä

Verkkosivujen kehittämisessä on huomioitu direktiivin vaatimukset ja työtä jatketaan edelleen.

Järvi-Suomen Pinskujen verkkopalvelut saattavat sisältää liitetiedostoja (PDF), joista kaikki eivät ole saavutettavia näytönlukulaitteella. Ei-saavutettavista liitetiedostoista suurin osa on luotu ennen 23.9.2018. Vanhoja liitetiedostoja muokataan saavutettavaksi sitä mukaan kun niiden sisältöä päivitetään.

Otathan yhteyttä meihin (yhteystiedot alempana), jos tarvitset apua ei-saavutettavan materiaalin kanssa!

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Järvi-Suomen Pinskujen verkkopalvelut on julkaistu seuraavasti:

  • jarvisuomenpinskut.fi – 15.10.2020

Tätä selostetta on päivitetty viimeksi 15.10.2020.

Seloste perustuu teknisiltä osiltaan WAVE-testausohjelmalla (http://wave.webaim.org) suoritettuun tarkastukseen, sekä sisällöllisiltä osiltaan järjestöperheen sisällä tehtyyn arvioon viestinnän saavutettavuudesta.

Palaute ja yhteystiedot

Kerrothan meille havaitsemasi saavutettavuuspuutteet ja teemme parhaamme asian korjaamiseksi!

Sivuston jarvisuomenpinskut osalta yhteyshenkilönä toimii:

Tekninen tuki
miska.seppala[@]gmail.com
0400 67 16 86

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi  
saavutettavuus [at] avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000